Polskie morze - tylko Sopot
|
03-13-2012, 02:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2013 03:36 PM przez victussopot.)
|
|||
|
|||
Polskie morze - tylko Sopot
Jeśli ktoś planuje wypoczynek nad polskim morzem to z czystym sumieniem mogę polecić właśnie Sopot. Ciągły rozwój kurortu realizowany z wielkim rozmachem zachwyci swymi efektami wszystkich tych, którzy mięli przestój w odwiedzaniu tej letniej stolicy Polski.
Victus apartamenty - twoje Noclegi w Sopocie Sopot to moje miasto, a w nim polecam Apartamenty Sopot |
|||
01-19-2015, 11:10 AM
|
|||
|
|||
RE: Polskie morze - tylko Sopot
Ee tam tylko Sopot. Byłam jakiś czas temu w Międzyzdrojach i na Helu i też było pięknie! W ogóle kocham nasze morze..
Strony www BNS to dzisiaj źródło, dzięki któremu zdobywamy potencjalnych klientów. Dlatego warto, by odpowiednio one wyglądały i zawierały niezbędne informacje. Nie bez znaczenia jest również przejrzystość i czytelność. |
|||
11-02-2015, 02:06 PM
|
|||
|
|||
Sopot jest ostatni na mojej liście,z racji panującego tam tłoku oraz brudnej plaży. Szczerze mówiąc to można wybrać inne,zdecydowanie lepsze miejsce na wypoczynek,albo generalnie region,np: Kaszuby
|
|||
03-08-2016, 12:43 PM
|
|||
|
|||
Ja od małego wyjeżdżałam pod namiot więc najlepiej mi się wypoczywa na łonie natury Trochę szkoda mi kasy na hotele gdy wokoło można tak fajnie spędzić czas
|
|||
05-19-2016, 07:39 AM
|
|||
|
|||
Może w takim razie warto udać się na Kaszuby do miejscowości Przywidz położonej tuż obok jeziora,gdzie każdy znajdzie coś dla siebie oraz wypocznie w ciszy i spokoju. O nocleg również nie trzeba się martwić,posiadamy komfortowo i kompletnie wyposażone domki
|
|||
06-23-2016, 02:29 PM
|
|||
|
|||
Sopot to jest to
|
|||
06-25-2016, 06:43 PM
|
|||
|
|||
Ee tam tylko Sopot. Byłam jakiś czas temu w Międzyzdrojach i na Helu i też było pięknie! W ogóle kocham nasze morze..
|
|||
09-06-2016, 11:35 AM
|
|||
|
|||
A gdybyś miała określić który z tych nadmorskich kurortów jest najbardziej zatłoczony to na jaki padłaby odpowiedź? Pytam bo akurat te które wymieniasz należą do najbardziej tłocznych, łącznie z Helem i trudno mówić tam o spokojnym wypoczynku.
|
|||
11-28-2016, 09:15 PM
|
|||
|
|||
a ja lubię miasta, w małych miejscowościach idzie się zanudzić a w takim Sopocie to i muzea i teatry i reastauracje więc jak pogody nie ma to jest co robić
Wynajem busów - Laurico Kraków |
|||
05-13-2017, 09:56 AM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem niemal wszędzie jest co robić i nie można narzekać na nudę, pod warunkiem że ktoś umie sobie dobrze zorganizować czas, to podstawowa sprawa. Sopot czy Mielno to faktycznie jedne z najgłośniejszych miejscowości, które słyną z nocnego trybu życia.
http://www.ImbirHostel.pl |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości